Zaterdag 26 Februari en Zondag 27 Februari Twee dolle dagen bij de Veentrappers.

Na het bekendmaken dat per 25 Februari nagenoeg alle coronamaatregelen worden opgeheven gaan we bij de Veentrappers een ouderwets carnavalsweekend organiseren.
Zaterdag 26 Februari zal het aftreden van Prins Gerjan en Adjudant Roy plaatsvinden, vervolgens wordt nieuwe Prins die al enige tijd in de startblokken staat geinstalleerd.

Ook gaat de online pubquizz gewoon door er zal geschakeld worden tussen de feestzaal en tussen de ‘studio’ waaruit de pubquizz gepresenteerd gaat worden, dus doe je mee je mist online niets van dit spektakel.
De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Gert Postma, al sinds enkele jaren de vast dj voor de Zaterdagen bij de Veentrappers.
Zondag 27 Februari wordt er van af 15:00 ’s middags carnaval gevierd deze middag zal DJ Roy voor zijn rekening nemen.
Veentrappers hebben er weer zin in om na twee jaar weer van start te gaan, na de bekendmaking is besloten dat leden van de Veentrappers voorrang krijgen bij het bestellen / afhalen van de toegangsbewijzen.
Reden hiervoor is dat we maximaal 500 personen kunnen toelaten, mochten er kaarten ove blijven worden deze via de webshop van de Veentrappers Donderdag 24 Februari aangeboden voor verkoop.
Als gevolg hiervan is het tot 1 Maart niet meer mogelijk je aan te melden als lid van de Veentrappers.

Bestuur C.V. De Veentrappers.

 

 

Zaterdag 26 Februari Online PubQuizz C.V. De Veentrappers

Zaterdag 26 Februari zal C.V. De Veentrappers net als verleden jaar een online activiteit houden, na de geslaagde muziekbingo van verleden jaar wordt dit jaar een online pubquizz gehouden.
Naast de pubquizz zal er ook een verloting gehouden worden met als prijzen:
Een nieuwe Scooter.
Jacuzzi (Opblaasbaar).

Electrische Step.
Bestellen kan via de volgende link: 
 https://cvdeveentrappers.nl/webwinkel
 
Nieuwe Residentie C.V. De Veentrappers.

Na het sluiten van Café De NachdWacht stond het bestuur van de carnavalsvereniging voor de taak om een nieuwe residentie te vinden om van hieruit de diverse carnavalsactiviteiten te ontplooien.
De keuze is op Sportlandgoed Zwartemeer gevallen dit is een zorgvuldig overwogen keuze geweest, we kijken ernaar uit om samen met het Sportlandgoed er weer een geweldig carnavalsfeest van te maken.

Bekijk onderstaand filmpje hoe e.e.a tot stand is gekomen.